ATLAN

ICT SERVICES

DIENSTBAAR, EERLIJK & BETROKKEN

OMDAT JIJ BELANGRIJK BENT...

Al 20 jaar werken wij op basis van heldere afspraken, goed vertrouwen en een grote betrokkenheid met onze opdrachtgevers. Waarom? Omdat jij belangrijk bent!

ICT SERVICES

SYSTEEMBEHEER

Als continuïteit en workflow voor jouw organisatie essentieel zijn, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

Business people work together in office with skyscraper on background with internet network effects. Concept of teamwork and partnership. double exposure

NETWERKBEHEER

Als je hoge eisen stelt aan de kwaliteit en capaciteit van je infrastructuur, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

テクノロジー

SECURITY

Als je waarde hecht aan optimale beveiliging van je systeem en je bestanden, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

Press enter button on the keyboard computer Shield cyber Key lock security system abstract technology world digital link cyber security on hi tech Dark blue background, Enter password to log in. lock finger Keyboard

CONNECTIVITY

Als je altijd bereikbaar wilt zijn op momenten dat jij dat wil, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

g34

CLOUDDIENSTEN

Als jouw data goed, snel en veilig opgeslagen moet zijn en je altijd bij je bestanden wil kunnen, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

Illustration of cloud network with multiple nodes and connections

MANAGED SERVICES

Als het voor jou belangrijk is om 24/7 uptime te zijn, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

Front view of creative designer desktop with blank laptop, stationery items and table lamp on blurry night city background. Mock up

COMPUTERREPARATIES

Als je graag ziet dat alles naar behoren werkt, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

hands with tools for repair computer

SERVICE DESK

Als je behoefte hebt aan goed, snel en professioneel advies, dan is Atlan voor jou de perfecte partner. Hier staat nu nog neptekst, die dient als vulling. Als het ontwerp akkoord is, gaan we de website verder uitwerken en gaan we ook de teksten vergaren en de website compleet afwerken.

Knappe koppen

Het team van Atlan

Atlan - Vestiging Eindhoven

Paradijslaan 38, 5611 KN Eindhoven
Tel: +31 040 – 290 0320

Atlan - Vestiging Vlissingen

Edisonweg 41-b6, 4382 NV Vlissingen
Tel: +31 0118 794 569

CONTACT

Neem gerust contact met ons op