Beter Werken in Techniek & Logistiek:

Wij zijn gespecialiseerd in:

  1. Uitzenden en detacheren van vakkrachten
  2. Uitzenden en detacheren van arbeidsmigranten
  3. Werving & Selectie
  4. Coachen en begeleiden
  5. Opleiden van vakkrachten
  6. Talentpool met vakkrachten
  7. Collegiaal in – en uitlenen

Zoeken in vacatures techniek & logistiek

Zoek, vind en reageer op de beste banen in de logistiek & techniek in West-Brabant en Zeeland. Als je je registreert bij Beter Werken in Techniek & Logistiek krijg je toegang tot je persoonlijke job dashboard waarin je al je sollicitaties en nieuwe vacatures kan bijhouden en als eerste krijgt te zien.

Zoek een baan in Zeeland

Reageren op een vacature

Als je een vacature hebt gevonden die bij jou past, kan je direct reageren via het sollicitatieformulier op deze website. Voeg je CV toe zodat we al jouw gegevens hebben die wij nodig hebben om je te matchen aan de job.

Dien hier je CV in

Op zoek naar een technisch en/of logistiek talent?

Voor ondernemers faciliteren we beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten in de regio Zuidwest Nederland. Dat doen we samen.

Beter Werken Personeelsdiensten zorgt voor de werving, selectie, begeleiden, opleiden, coachen en detacheren van een regionale talentenpool waar u als ondernemer gebruik van kan maken.

Plaats hier je vacature

Opleiden van vakkrachten in de Techniek

Er is een groeiende vraag naar technisch personeel, maar er zijn nauwelijks kandidaten. Dat leidt tot fikse problemen. De groei van het vakgebied wordt geremd, waardoor ook de concurrentiepositie van de Nederlandse industrie onder druk komt te staan. Beter Werken gelooft daarom in het opleiden van vaktalent naar vakkracht en het creëren van talentpools.

Lees meer over onze opleidingen

Referenties

Binnenkort staan hier de referenties van vakkrachten die succesvol gebruik hebben gemaakt van de diensten van Beter Werken Personeelsdiensten B.V. We verheugen ons erg op een samenwerking met jou!