Wie is Beter Werken Personeelsdiensten B.V.?

Beter Werken Personeelsdiensten is een uitzend– en detacheringsbureau. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de sectoren Techniek en Logistiek.

Een netwerk van en voor vakkrachten en bedrijven

Beter Werken gelooft in een persoonlijke benadering. We zijn gericht op vakmanschap en het realiseren van groei. Bedrijven en vakkrachten die met ons samen werken, kunnen rekenen op een duurzame samenwerking.

Beter Werken wil een netwerk zijn van en voor vakkrachten en bedrijven. We bieden vakkrachten een loopbaan in de techniek, logistiek en industrie met afwisselend uitdagend werk, opleidingsmogelijkheden, faciliteiten en coaching.

We zorgen voor interessant werk en leuke projecten.
We helpen bij het opbouwen van jouw loopbaan, het ontwikkelen van jouw vakmanschap en behartigen exclusief jouw belangen.

Tekorten aan vakkrachten?

Voor de ondernemer faciliteren we de beschikbaarheid van talentvolle vakkrachten in de regio. Dat doen we samen. Beter Werken zorgt voor de werving, de selectie, het begeleiden, het opleiden, het coachen en het detacheren van een regionaal talentennetwerk waar je als ondernemer gebruik van kunt maken.

Zo bouwen we samen een netwerk van vakkrachten op en werken we actief aan het oplossen van het tekort aan vakkrachten in de regio. Een goed voorbeeld van Beter Werken!

Mijn recente artikelen