Waarom bedrijven beter werken met Beter Werken Personeelsdiensten?

Waarom werk ik als ondernemer beter met ‘Beter Werken’?

“Ik maak gebruik van een HR partner voor het beschikbaar krijgen van goede vakkrachten. Beter Werken draagt zorg voor de werving & selectie, werkgeverschap, opleiden en voor het coachen en begeleiden van gemotiveerde vakkrachten. Door een geregisseerde instroom en uitstroom van deze vakkrachten wordt de continuïteit van mijn bedrijfsactiviteiten gegarandeerd.”

Hoe werkt 'Beter Werken' samen met jou als MKB-bedrijf?

  1. Persoonlijke intake: We komen naar je toe om jou, de werkzaamheden en je organisatie te leren kennen. We nemen samen het functieprofiel door, zodat we de ideale kandidaat voor je kunnen selecteren.
  2. Samen Investeren: We bouwen samen een talentenpool op waarmee je altijd de beschikking hebt over gemotiveerde vakkrachten. Als het om incidentele aanvragen gaat, dan stellen we maximaal 2 kandidaten voor, die voldoen aan de gestelde criteria en die passen bij je organisatie.
  3. Kwaliteitscheck: Van iedere kandidaat die we voorstellen, trekken we 2 referenties na. Tevens testen we de motivatie van onze mensen.
  4. Persoonlijke begeleiding: Na 1 werkdag, 4 weken en 10 weken hebben we een functioneringsgesprek met de vakkracht en de direct leidinggevende, zodat we het functioneren van de vakkracht goed monitoren en samen bevinden of alles naar tevredenheid verloopt.
  5. Persoonlijk advies: Iedere kwartaal krijg je een (advies) gesprek over de ontwikkeling van je branche, organisatie, afdeling of de inzet van arbeid binnen je organisatie.

Referenties

Binnenkort staan hier de referenties van vakkrachten die succesvol gebruik hebben gemaakt van de diensten van Beter Werken Personeelsdiensten B.V. We verheugen ons erg op een samenwerking met jou!

Binnenkort staan hier de referenties van bedrijven die succesvol gebruik hebben gemaakt van de diensten van Beter Werken Personeelsdiensten B.V. We verheugen ons erg op een samenwerking met jou!

Binnenkort staan hier de referenties van vakkrachten en bedrijven die succesvol gebruik hebben gemaakt van de diensten van Beter Werken Personeelsdiensten B.V. We verheugen ons erg op een samenwerking met jou!