HANS KASSE

Schetst, ontwerpt, werkt uit en begeleidt.
Gespecialiseerd in bouwtekeningen, vergunningsprocedures en bouwbegeleiding

  • Inventarisatie omgeving en locatie
  • Inventarisatie ideeën
  • Inventarisatie materialen
  • Presenteren diverse ideeën
  • Uitwerken schetsen in ontwerp
  • Realiseren deskundige bouwtekening

Bouwtekening laten maken

Een professionele bouwkundige tekening zorgt ervoor dat vele problemen kunnen worden voorkomen, door te zorgen dat zelfs de kleinste details in de bouwtekening worden opgenomen.

Hans Kasse zal in de meeste gevallen direct beginnen met het maken van een schets en/of ontwerp. Het is namelijk essentieel dat uw wensen en ideeën op de juiste manier worden geïnterpreteerd en opgenomen in het uiteindelijke ontwerp.

Is het ontwerp klaar en is alles naar wens en zijn uw ideeën op de juiste manier uitgewerkt? Dan wordt het ontwerp uitgewerkt in een professionele bouwkundige tekening. Deze voldoet aan alle eisen die aan een bouwtekening gesteld wordt.

Bouwtekening toepassen

In de bouwtekening zijn alle elementen opgenomen die nodig zijn voor de aannemer, of bouwbedrijf. De gedetailleerdheid zorgt ervoor dat u later niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Bovendien kan het bouwbedrijf aan de hand van de tekeningen een zeer goede inschatting maken van de kosten. Dat kan u veel geld besparen. En gedurende dit proces denkt Hans Kasse met u mee hoe u uw budget het meest efficient en effectief kunt inzetten.

Ook voor de vergunningsaanvraag is een professionele bouwtekening essentieel. Hans Kasse weet exact aan welke regels u zich dient te houden, zodat een aanvraag maar zelden terugkomt met een negatief advies. Ook hierin kunt u veel kosten besparen, want een vergunningsaanvraag kan veel tijd kosten. En tijd is geld.

Als bouwexpert weet Hans Kasse als geen ander hoe een deskundige bouwkundige tekening gemaakt moet worden en hoe deze moet voldoen aan de vergunningseisen en de eisen van de welstandscommissie.