HANS KASSE

Schetst, ontwerpt, werkt uit en begeleidt.
Gespecialiseerd in bouwtekeningen, vergunningsprocedures en bouwbegeleiding

Hans Kasse, bouwkundig
ontwerp- en adviesburo

 

Ik ben Hans Kasse, oprichter en naamgever van Hans Kasse bouwkundig ontwerp- en adviesburo. Ik ben ruim 20 jaar actief binnen de bouwwereld en heb bij verschillende architectenbureaus aan de meest uiteenlopende projecten gewerkt.  Al 20 jaar help ik als zelfstandige particulieren en bedrijven om hun bouwplannen te verwezenlijken.

Ik maak graag gebruik van mijn ruime kennis en ervaring in het begeleiden van het gehele bouwproces om uw ideeën over het bouwen van een bedrijfspand of huis te realiseren en te komen tot een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en ideeën, aangevuld met mijn expertise.

Schetsen en ontwerpen

Een ontwerp is pas goed als het voldoet aan uw wensen als opdrachtgever. Mijn ontwerpen zijn functioneel en creatief. Technisch moet het ook allemaal kloppen, tot in de kleinste details.

Bouwkundige tekeningen

Het uitwerken van de bouwkundige tekeningen is voor Hans Kasse bouwkundig ontwerp- en adviesburo een erg belangrijk onderdeel in het bouwproces.

Vergunningsprocedures

U hoeft zich geen zorgen te maken over de vergunningsaanvraag. Wij verzorgen dat graag voor u. Van overleg met de welstandscommissie tot het leveren van alle gegevens voor de vergunning, het is bij ons in vertrouwde handen.

Waarom Hans Kasse?

Omdat Hans Kasse met zijn vele jaren ervaring exact weet wat de regels zijn en hoe jouw bouwproject hier naadloos in kan passen.

Contact

Wilt u kennismaken met ons buro, neem dan gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.