Het Duyndomein

Het Duyndomein Schoorl & Bergen

AAN DE UITLOPERS VAN DE HOOGSTE EN BREEDSTE DUINEN VAN NEDERLAND

72 vrijstaande,
luxe recreatiewoningen

Diversiteit is het uitgangspunt voor de ontwikkeling van Het Duyndomein Schoorl & Bergen. De variatie in woningtype en architectuur geeft de sfeervolle uitstraling en allure die past bij deze, van oudsher toeristische, omgeving.
Het Duyndomein zal bestaan uit 72 vrijstaande, traditioneel gebouwde en zuidgeoriënteerde luxe recreatiewoningen, op royale kavels eigen grond. In Landal GreenParks als verhuurder met uitstekende verhuurcondities heeft Het Duyndomein Schoorl & Bergen een solide partner voor een waardevaste investering aan het project weten te verbinden!

De Omgeving

Het Duyndomein is gelegen tussen de badplaats Schoorl en het kunstenaarsdorp Bergen. Schoorl ligt direct aan het duingebied en staat vooral bekend om de hoogste duinen. Het Schoorlse duingebied is een van de meest geliefde gebieden aan de Noordzeekust.
Vanuit Het Duyndomein ben je in 15 minuten in hartje Alkmaar. Alkmaar staat o.a. bekend als dé kaasstad van Nederland, maar deze stad heeft nog veel meer te bieden. Het prachtige oude centrum met volop monumenten, leuke winkelgebieden en talloze gezellige terrasjes, cafés en restaurants en natuurlijk het Kaasmuseum.