HET RECLAMEBUREAU IN ZEELAND

LA DOLCE VITA
MARKETING, ONTWERP &
WEBDESIGN

Bakkie doen?

Scroll

Marcel Urgert

Het liefst ben ik jouw dromenvanger. Luisteren naar je diepste wensen en deze tot werkelijkheid maken. Leuke, originele en effectieve concepten bedenken, grafische ontwerpen tot uitvoering brengen en succesvol je klantenbestand vergroten. Dan ben ik helemaal in mijn kracht, met meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

ART-DIRECTOR & MARKETINGADVISEUR

Betrokken, creatief en
dromenvanger

Arlette van Sebille

Spelen met vormen, kleuren en tekst. Net zo lang totdat de boodschap niet alleen goed verpakt is, maar dat we ook tot de kern van de content zijn gekomen. Stijlvol, origineel en creatief, zijn slechts enkele kernwoorden die op mij van toepassing zijn.

CONCEPTING & COMMUNICATIE

Stijlvol, origineel en
creatief

LIEFDE VOOR GRAFISCH ONTWERP

Passie voor marketing

Bij La dolce Vita vinden we het belangrijk om contact te maken. Met jou, met je klanten en met je wensen. Dat zie je terug in ons werk, in de kwaliteit van het grafisch design dat we fijntjes laten passen bij wat jij uit wil stralen. Wij ontwerpen je logo, huisstijl, brochure en website of webshop en verzorgen met grote effectiviteit de promotie en marketing van je bedrijf, product of dienst. La Dolce Vita zet je bedrijf op de kaart! Bekijk ons werk en oordeel zelf

Logo / Huisstijl / Branding0%
Webdesign / Webshops / SEO0%
Marketing / Reclamecampagnes0%
Grafisch ontwerp0%