De Smartshop voor liefhebbers van:

Superieure Kratom

Kratom is enorm in opkomst in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de gunstige eigenschappen van Kratom. Kratom heeft effect op de opiaat-receptoren in je hersenen, wat een zeer positief effect heeft op je humeur. vooral bij een een lage dosis. Neem je een hogere dosis dan werkt het relaxerend en verdovend en kan je het toepassen tegen pijn.

 

De Kratom van Herbal Palace is Kratom van superieure kwaliteit en maakt gebruik van een hele handige index, waarmee je in één oogopslag ziet welke Kratom voor jou het beste geschikt is. Je hoeft niet eindeloos te zoeken naar rode, gele, witte of groene bladnerf uit Bali, Borneo, Thailand, Sumatra of Maleisië.

Afrodisiaca

Liefde en Sex zijn nauw aan elkaar verbonden. Met de natuurlijke afrodisiaca in ons Sex+Liefdeswinkeltje kan je je liefdesleven naar een ander niveau tillen. Vergroot je libido (lustgevoel), versterk je orgasme en intensiveer je seksuele beleving met een Liefdesbonbon gevuld met libidoverhogende natuurlijke producten, zoals Damiana, Muira Puama en Blauwe Lotus. Of selecteer de Kratomsoort die je libido naar een ander level kan tillen.

Alle afrodisiaca in het aanbod van SmartPalace bevatten geen chemische toevoegingen. Geheel puur natuur. Een perfecte symbiose van natuurlijke producten die elkaar versterken en je een nieuwe seksuele ervaring op kunnen leveren.

AANBIEDINGEN VAN DE MAAND

ULTIMATE KRATOM MIX
EUPHORISING

 16,95  14,75

PRETPAKKET – LIEFDESBONBONS

 29,40  25,00

KRATOM MAENG DA VOORDEELPAKKET

 66,00  47,50

Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?

Elke maand heeft SMARTPALACE nieuwe aanbiedingen, of nieuwe producten in het assortiment. Wil je op de hoogte blijven van onze scherpe aanbiedingen, vul dan het formuliertje in. Dan loop jij nooit de kans dat je te laat bent met bestellen.

Ik ben akkoord met het privacy statement

Kratom van superieure kwaliteit

Direct van de bron

Kratom van Herbal Palace wordt zeer zorgvuldig gesorteerd en is Mitragyna Speciosa van superieure kwaliteit. 100% puur.  Ze bieden een uitgebreid assortiment aan kratomsoorten van diverse afkomst aan, ieder met zijn eigen specifieke effect. Wil je eerst graag meer weten over deze effecten en waardoor de verschillen in uitwerking zijn oorsprong vindt, lees dan dit artikel.

Kratom kan zorgen voor energie, euforie, stimulatie, ontspanning, maar kan ook toegepast worden als pijnstiller, slaapverbeteraar en zelfs als libidoverhoger. Maar omdat er zo veel diversiteit in effecten is, is het ook lastig om te weten welke Kratom voor jou het beste geschikt is. Dat is de belangrijkste reden dat wij kiezen voor het aanbod van Herbal Palace. Herbal Palace heeft haar producten handig ingedeeld op gewenst effect. Je kiest eerst het effect waar je naar op zoek bent om vervolgens een handig overzicht te geven van alle beschikbare Kratom met dit effect.

SMARTSTORIES

Heel veel informatie over onze producten kun je vinden in de Smartstories

  • Er wordt ontzettend veel beweerd over Kratom. Maar wat is er nu van waar en wat moet je geloven? In onderstaand verslag proberen we meer duidelijkheid te geven en mythes over Kratom te bevestigen, dan...

  • Er zijn kratombalderen met rode, witte, groene en gele (gouden en bruine) bladnerven. Als je een Kratom-blad goed bekijkt, dan zie je dat de stengel en de bladnerf een specifieke kleur hebben. Deze kl...

  • Kratom wordt in de recreatieve sfeer steeds meer gebruikt. Het heeft de potentie om je blij, sociaal, praterig, energiek en zelfs euforisch te maken. Het is belangrijk dat je weet wat Kratom is en wat...